petroupoli24.gr
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εκπρόσωπος των Φιλιππίνων για Μις Υφήλιος έκανε coming out ως bisexual και αφηγείται την ιστορία της

Image 2023 05 29 204441111
Κοινοποίηση

Αφηγήθηκε την πρώτη της εμπειρία ως bisexual, στα 12 της χρόνια

H εκπρόσωπος των Φιλιππίνων για τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, Michelle Dee, έκανε coming οut δηλώνοντας ότι είναι bisexual.

Η Michelle Dee, που στέφθηκε πρόσφατα εκπρόσωπος των Φιλιππίνων για να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, έκανε coming out ως bisexual, λέγοντας ότι «αισθάνεται έλξη για όλες τις μορφές ομορφιάς, όλα τα σχήματα και τα μεγέθη».

Η 28χρονη, η οποία πρόκειται να εκπροσωπήσει τις Φιλιππίνες στον επερχόμενο διαγωνισμό για τη Μις Υφήλιο 2023 στο Ελ Σαλβαδόρ, είπε στο Mega Magazine ότι είναι bisexual «από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου».

H υποψήφια για το στέμμα από τις Φιλιππίνες πήρε την απόφαση να κάνει την προσωπική της κατάθεση μετά την επανεμφάνιση κάποιων φωτογραφιών της από όταν ήταν πιο νέα, οπότε και είχε υιοθετήσει ένα πιο «αγορίστικο» στυλ, κάνοντας πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο να μιλούν για τη σεξουαλική της ταυτότητα.

«Έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στον κόσμο και στο σύμπαν από το πώς ορίζω τον εαυτό μου», είπε στο περιοδικό, αναφέροντας ότι η προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον αυτισμό είναι πιο σημαντική από τη σεξουαλικότητά της.

Εξηγώντας την πίεση που δέχτηκε για να μοιραστεί τα όσα ήθελε για την σεξουαλικότητά της με τον κόσμο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είπε πως «Δεν με αφορά. Πρόκειται για την αιτία για την οποία παλεύω, και υποστηρίζω: την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος. Η σεξουαλική μου ταυτότητά δεν είναι αυτό για το οποίο θέλω να με θυμούνται».

«Ένιωθα ότι το να κάνω coming out κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα σόκαρε τους πάντες και θα θόλωνε την κρίση όλων. Ήθελα επίσης να το κάνω αυτό μέσα στο δικό μου χρονοδιάγραμμα και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Επειδή θέλω όλη η προσοχή η δική μου και των άλλων να είναι για όλους τους καλούς σκοπούς».

Πρόσθεσε δε, ότι ένιωσε άβολα και ότι θεωρεί πως ο καθένας θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο αυτής της δική του αφήγησης. «Αλλάξτε το και κάντε το μία ιστορία ενδυνάμωσης».

«Αυτό λοιπόν κάνω. Νιώθω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν κάποιος προσπαθεί να σε γκρεμίσει και να χρησιμοποιεί το παρελθόν σου εναντίον σου. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε κάνει πολύ δρόμο ώστε να αφήνουμε το παρελθόν μας να μας καθορίσει. Και πάλι πόσο χρονών ήμουν; Αυτό ήταν το 2014 και έχουμε 2023».

Η εκπρόσωπος των Φιλιππίνων για Μις Υφήλιος αφηγείται την πρώτη της εμπειρία


Η Dee είπε επίσης στο περιοδικό για την πρώτη της εμπειρία ως bixesual, όταν ήταν περίπου 12 ετών.

Εξήγησε τι αισθάνθηκε με μια οικογενειακή φίλη αφού επέστρεψε στις Φιλιππίνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια μέρα, ήταν βόλτα στην πόλη μαζί της και η φίλη της έπρεπε να φύγει νωρίς, κάτι που την αναστάτωσε πάρα πολύ. Περιέγραψε εκείνη την εμπειρία της ως «περίεργη».

Τότε σκέφτηκε όπως λέει: «Ήταν η αγάπη μου για τη φιλία μας ή ήταν έλξη; Ήταν μπερδεμένο. Ποιος ξέρει πραγματικά την έννοια της αγάπης στα 12;»

Αργότερα, ένιωσε παρόμοια έλξη για ένα μέλος ενός boyband και εκεί συνειδητοποίησε ότι είναι το ίδιο συναίσθημα που είχε νιώσει και με φίλη της.

Η Dee στέφθηκε εκπρόσωπος των Φιλιππίνων για τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος στις 13 Μαΐου και θα διαγωνιστεί στο Ελ Σαλβαδόρ στο τέλος της χρονιάς.

ΠΗΓΗ: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παρουσία Του Λ. Πετρούνια Η Αιμοδοσία Στο 1ο Δημοτικό

ΚΚΕ για δηλώσεις Μαρινάκη: Συνέχισε στον δρόμο της κυβερνητικής αυτογελοιοποίησης αναπαράγοντας τη φαιδρότητα περί “σεξισμού” του κόμματος

Οικονόμου: «Ο Μητσοτάκης άλλαξε επίπεδο την Ελλάδα και οι πολίτες τον επιβραβεύουν»