petroupoli24.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πετρούπολη: Διαρρήκτες «μπουκάρουν» σε καφετέρια και αρπάζουν χρήματα και tablet – Δείτε βίντεο

Delta1
Κοινοποίηση

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τους διαρρήκτες να τρέχουν προς την έξοδο ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και έγιναν «καπνός»

Ο φόβος και ο τρόμος των επιχειρηματιών στην Πετρούπολη έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα οι σπείρες διαρρηκτών που βάζουν στο «μάτι» καταστήματα εστίασης αρπάζοντας τις εισπράξεις αλλά και τον εξοπλισμό τους.

Πριν από δέκα ημέρες, στόχος των διαρρηκτών έγινε μια καφετέρια επί της οδού Σκουφά όπου δύο κακοποιοί, φορώντας κράνη, διέρρηξαν την πόρτα του μαγαζιού και έκλεψαν χρήματα από το ταμείο και ένα tablet.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται ο ένας από τους δύο διαρρήκτες την ώρα που παραβιάζει την πόρτα του καταστήματος με ενα κατσαβίδι ενώ ο συνεργός του φυλάει τσίλιες στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Μόλις «μπουκάρουν» στην καφετέρια οι δύο δράστες τρέχουν προς το ταμείο αναζητώντας χρήματα. Ο ένας αρπάζει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με την είσπραξη καθώς και ένα tablet ενώ ο δεύτερος μια τσάντα στην οποία έβαλαν τα κλοπιμαία.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τους διαρρήκτες να τρέχουν προς την έξοδο ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και έγιναν «καπνός».

Πηγή: http://www.protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επαναλειτουργεί Σήμερα (29/3) Το Κολυμβητήριο

Δημοτική Συγκοινωνία: Προσωρινή Αλλαγή Δρομολογίου

Εκκενώθηκε Από Την ΕΛΑΣ Κτίριο Στην Πετρούπολη Που Τελούσε Υπό Κατάληψη