petroupoli24.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόσληψη Προσωπικού ΙΔΟΧ Για Την Κάλυψη Αναγκών Της Δ/Νσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας

Dplogo 2 770x400
Κοινοποίηση

Ο Δήμος Πετρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ΔΕ Δασκάλου Χορού (διδασκαλία κίνησης και χορού) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, με απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά σύμφωνα με την συνημμένη ανακοίνωση.

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :
Δήμος Πετρούπολης, Κ. Βάρναλη 76-78, Πετρούπολη Αττικής, Τ.Κ. 13232, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Πρωτοκόλλου, υπ’ όψιν Κας Ασλανίδου Σοφίας (τηλ. επικοιν. 2132024476),
για χρονικό διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών, από 09-05-2024 έως και 13-05-2024.

Επιλογή υποψηφίων
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα οριστεί με απόφαση της αρμόδιας Αντιδημάρχου Πετρούπολης, αφού συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά
προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγομένων για το συγκεκριμένο έργο (εμπειρία).

Ανάρτηση πινάκων
Η υπηρεσία μας θα αναρτήσει τους πίνακες κατάταξης, απορριπτέων και προσληφθέντων, στο κατάστημα και στο διαδικτυακό τόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αναστολή Παραχώρησης Κοινοχρήστων Χώρων Επί Της 25ης Μαρτίου.

Προσωρινή Τροποποίηση Της Διαδρομής Των Λεωφορειακών Γραμμών 700, 747, Α11 Και Β11, Την Κυριακή (10/3)

Συναυλία Κιθάρας Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης – Τάξη Παναγιώτη Δεληγιάννη